dailybites_52wkdz.png

Reading your Body

21 juni: de langste dag, ofwel de meeste ochtend… Daar gaan we wat mee doen. Want de vroege uren hebben iets magisch. Ben jij een vroege vogel, een nachtbraker of iets er tussenin? Eén ding is zeker. Hoe je opstaat, zet de toon voor de hele dag. 

We nodigen we je graag uit om een ochtendroutine te ontdekken die bij jou past en dat in het teken van een duurzame levensstijl. Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juni hosten wij samen met de leuke club milieupositivisten van 52wekenduurzaam de Wake up Week. En jij bent van harte welkom om gratis en geheel vrijblijvend mee te doen. 

Elke ochtend neemt Anne Karen, trainer Emotioneel Lichaamswerk, je mee op reis door je eigen lichaam met een reeks oefeningen en een afsluitende meditatie. Op lichte wijze begeleidt ze je om uit je hoofd in je lichaam te landen. Live op Zoom van 07.00 uur tot 07.30 uur of op jouw eigen moment met de opname die je na afloop in je mailbox vindt.

 

Uit je hoofd in je lichaam voor een mooiere wereld 
Hoe meer je je verbindt met je eigen gevoeligheid en jouw eigen natuur, hoe meer je je kan verbinden met de natuur en wereld om je heen. Vanuit die connectie wordt het vanzelfsprekender om iets bij te dragen op een manier die helemaal bij jou past. Zo dichtbij ligt het. 

 

Over 52wekenduurzaam 
Je leven op een laagdrempelige manier stapje voor stapje duurzamer maken. Dat is waar 52wekenduurzaam voor staat. Elke week bedenkt het team een nieuwe uitdaging om het leven duurzamer, leuker, mooier, gezelliger, goedkoper en gezonder te maken. Al 21.700 mensen doen mee en instappen kan nog het hele jaar.

DEF logo 52 weken (1).png
_edited.png
DLB_WebShape_White.png

What others say 

'It inspires me to listen carefully to the signals from my body, to take them seriously and above all to stand when the going gets tough'